AquaClean nedir Akıllı Klozet teknolojisi

AquaClean nedir Akıllı Klozet teknolojisi

Akıllı Klozet Teknolojisi Nedir?

Teknoloji yalnızca bilişim ve makinelerde değil günümüzde artık banyolarda da kullanılmaktadır. Su tasarrufu sağlayan musluklar, akıllı diş fırçaları gibi eşyalar banyolarımızda bize çok büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Bunlara verilecek diğer güzel örnek ise; akıllı klozet teknolojisidir. Kullanılan klozet teknolojik olduğu kadar hijyenikte olmalıdır. İşte bu akıllı klozetler sayesinde konforlu kullanış sunarak temizliği kendisi üstlenmektedir.


AquaClean Nedir?

Su, insan hayatında vazgeçilmezdir. Onun sayesinde temizlenir ve yepyeni bir insan haline geliriz. Bu yüzden suyu günlük hayatta sıkça kullanmaktayız.

Klozetlerde, AquaClean sistemi sayesinde suyu en verimli şekilde kullanabiliriz. Otomatik taharet sistemi ile yalnızca tek bir tuşa dokunarak eşsiz ferahlık ile temizlik yapılabilir. Kişisel konforuna ve bakımına özen gösteren insanlar AquaClean teknolojisinin verdiği rahatlığa hayran kalmaktadır. Teknoloji ve tasarımın mükemmel uyumu ile geleneksel klozetler ile aynı yeri kaplamaktadır.

Kusursuz Hijyen ve Maksimum Konfor

Banyolarda mükemmelliği sağlayan teknolojik devrim niteliğindeki AquaClean klozetler rahatlığı sevenler ve hijyenden memnun kalmak isteyenler için mükemmel bir tercihtir. Akıllı püskürtme sistemiyle uygun sıcaklık ve yoğunlukta taharet imkanı sunan, kullanıcının temizliğine önem veren bir sistemdir.

·         Kumandası sayesinde su sıcaklığı ayarlanabilir.

·         Taharet çubuğunun konumu ayarlanabilir.

·         Klozet kapağı ısıtılabilir.

·         Entegre koku alma ünitesine sahiptir.

·         Su tasarrufu sağlar.

·         Püskürtme kolunu dışarıdan ve kolun uçlarını içeriden ayrı ayrı temizler.

·         Kullanıcısına nazik ve titiz bir şekilde temizlik imkânı sunan hava püskürtmeli duş spreyi vardır.

·         Geliştirilen yeni asimetrik kanalsız seramik sistemi sayesinde klozet sessiz bir şekilde deşarj olur.


Teknolojinin gelişimi ile klozetler küçülerek daha şık ve modern bir görünüme sahip oldu. Akıllı klozetler ürün- yaşam döngüsü değerlendirmelerine göre çok önemlidir. Akıllı klozet olmasının yanı sıra kullanışlı ve teknolojisi sayesinde hiçbir konfordan taviz vermenize gerek kalmaz. AquaClean klozetin montajı, yeni bir banyo veya renovasyonu yapılan bir banyo için çok basit ve hızlı çözüm sunmaktadır. Tüm montaj ve deşarj işlemleri kolaylıkla monte edilebilir. Çok fazla kirliliğe sebep olmadan montajı tamamlanabilir. Çok modern, şık, inovatif ve hijyenik bir sistem için akıllı klozet teknolojilerini kullanmakta yarar var.

  

            

Etiketler: AquaClean nedir Akıllı Klozet teknolojisi,AquaClean
Temmuz 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR