Aquaclean Engellilerin Kullanımına Uygun Mu

Aquaclean Engellilerin Kullanımına Uygun Mu

Aquaclean Engellilerin Kullanımına Uygun mu?

  Aquaclean ergonomik tasarımı ile kullanım kolaylığı sağlayan bir üründür. Engelli kullanımı açısından da rahat bir yapısı bulunan ürünün parçaları ve taharet musluğu dizaynı özel olarak yapılmıştır.

Sofistike Taharet Prensipli

    Kalite, konfor ve tasarımı bir arada bulunduran aquaclean, tuvalette arzu edebileceğiniz her şeyi sunar.  Rahat bir kullanıma sahip olan ürün sadece bir püskürtme ile istediğiniz sıcaklığa sahip suyu sunmaktadır.  Klasik bidelere cazip bir alternatif sunan ürünün kullanım kolaylığı sizi cezp edecektir. Konforlu taharet fonksiyonları bulunmaktadır. Temiz ve hijyenli yapısı salınımlı püskürtme ile sağlanmaktadır.

Rakipsiz Temizlik Sağlayan Aquaclean Engelli Dostu

    Yan taraflarında bulunan çalıştırma düğmeleri sayesinde kolay bir kullanıma sahiptir.  Bu düğmelerin kolay erişilebilir olması engelli kullanımı açısından avantaj sağlamaktadır. Ayrıca bu tasarım hijyen açısından da son derece titiz bir ortam oluşturmaktadır.

  Ergonomik yapıya sahip olan kapaklar ve oturaklar otomatik olarak açılıp kapanmaktadır. Otomatik ve yumuşak kapanma mekanizması engelli kullanımında sağladığı kolaylığı sayesinde geniş kitlelerce tercih edilmektedir.  Özel menteşeler sayesinde tuvaletlerin oturakları rahatça açılıp kapanmaktadır. Yine aynı şekilde bulunan menteşeler sayesinde tuvalet oturakları ve kapakları sessiz bir şekilde açılıp kapanmaktadır. Oturak optimize edilmiş şekilde konfor sağlamaktadır. Ayrıca kolayca sökülmektedir. Bu şekilde pratik kullanım ise temizlik açısından kolaylık sağlamaktadır.

Modern Görünüm Çok Amaçlı Kullanım

  Engelli kullanımına uygun tasarımlar standarttan farklı görünümleri ile dikkat çekmektedir. Oysa aquaclean, ergonomik ve pratik tasarımı estetik bir yapıya sahiptir.  Modern bir yapıya sahip olan bu ürün genel anlamda temizliğin öncüsü anlamında kullanılmaktadır. Özenilen ve rüyalarda görülen banyolar için kullanım kolaylığı sağlayan ürün tercih edilmektedir. Bunlara ek olarak aquaclean, engelli dostu bir üründür. Yapılan tasarımlar genel anlamda kullanım kolaylığı sağlamaktadır.  İlham alınan özellikleri bakımından hijyen sağlayan ve sağladığı hijyenin sonuna kadar hakkını veren ürün rahat özelliklere de sahiptir. Sadece sessiz ya da kolay kullanımı değil aynı zamanda ürünün sağladığı estetik de farklılık ortaya koymaktadır. Tüm bunlara ek olarak aquaclean için ömürlük bir ürün demek hiç de yanlış değildir.

Etiketler: Aquaclean Engellilerin Kullanımına Uygun Mu, Aquaclean
Temmuz 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR