Blog Başlık

  • Mayıs 28, 2019 Artema Yedek Parça

    Artema kartuş sayesinde musluk orta derecede açıldığında sadece soğuk su akışı olur. Böylece kombi hiç devreye girmeden su akışı sağlanabilir. Artema kartuşlar bu nedenle enerji tasarrufu da sağlar. Kartuş aynı zamanda suyun kum, çakıl, kireç ve klor gibi zararlı maddelerden arınarak akmasını sağlar.

    Artema Kartuş Değişimi Nasıl Olur
  • Mayıs 28, 2019 Artema Yedek Parça

    Artema, her alanda olduğu gibi duş spiralinde de kendini her geçen gün geliştiriyor. Duş spirali; duş başlığının bağlı bulunduğu hortum olarak da bilinir. Artema duş spirali %100 paslanmaz çelikten üretilmiştir. Böylece yıllar boyu satın almış olduğunuz duş spiralini kullanabilirsiniz.

    Artema Duş Spirali ile Daha Keyifli Duş İmkanı Sizleri Bekliyor
  • Mayıs 28, 2019 Artema Yedek Parça

    Artema ara musluk ankastre tipi armatürlerde kullanılır ve gömme rezervuardan önce bağlantısı yapılır. Ara musluk bir tesisat malzemesidir. Tüm ara muslukların görevi sıhhi tesisat kırılacağı zaman suyu kesmektir ve Artema ara musluğu diğerlerinden farklı kılan ise kalitesidir. Artema ara musluklar başlık, gövde ve salmastra olmak üzere 3 ana parçadan oluşur. Gövde, başlık ve salmastrayı birbirine bağlamak için kullanılırken başlık su çıkışının olmasını sağlar. Salmastra ise suyun sızdırmazlığı için kullanılır. 

    Artema Ara Musluk Kalitesinin Önemi Nedir
  • Mart 28, 2019 Banyo Aksesuar

    Yeni Nesil Banyo Dolap Özellikleri Nelerdir Ve Kullanım Avantajları

     Modern hayata uyum sağlamamızı isteyen mobilya tasarımcıları yaşam standardımızı de gelişip genişletiyor. Özellikle en önemli yaşam alanı olan evimizin iç dekorasyonları için teknolojik ve şık mobilyalar üretimi yapılıyor.   Banyolar evlerimizde önemsiz gibi görünen alanlar olsa da onlar da modern hayata göre dizayn edilir hale geldi. Birbirinden şık duşakabin, banyo dolapları aksesuarlar gibi farklı mobilya ve eşyalar ile dizayn edilerek daha gösterişli ve işlevsel bir hale geldi. Özellikle banyo dolapları banyoda bulunan kişisel bakım ürünleri, temizlik malzemeleri havlu gibi eşyaların derli toplu durmasını sağar. 

    yeni nesil dolaplar, 2019 model dolaplar, dolap yedek parça, banyo yedek parça, banyo dolabı yedek parça
  • Mart 28, 2019 VitrA Yedek Parça

    Vitra Yedek Parça Seçimini Sitemizden Hızlı Ve Kolay Bir Şekilde Gerçekleştirin

     Estetik ve  yenilikçi tasarımları ile banyo dekorasyonlarına en gözde tasarımlar sunan vitra, yedek parça ürünleri ile göz dolduruyor. Vitra’nın yedek parça koleksiyonuna baktığımızda özellikle banyo ve mutfak için gerekli ekipman ve aparatların yedek parçaları ile arızalarınız kısa sürede son buluyor. Vitra yedek parça koleksiyonunda musluk iç parçaları ve aparatlarından havluluklara, klozet iç takım parçalarından batarya adaptörüne kadar birçok yedek parça çeşidi bulunuyor.

    VitrA, VitrA yedek parça, Yedek Parça, Banyoevin
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR