Blog Başlık

  • Temmuz 29, 2019 Geberit Yedek Parça

    Gün boyunca insanlar çalışıp didinmektedir. Günün yorgunluğunu evine gelerek akmak isterler. Bu yorgunluğun en iyi ilaçlarından birisi de duş almak ve rahatlamaktır. Duş ortamının da rahatlamamız ile ilgisi vardır. Bu ortamın istediğimiz şekilde olması ruh halimizi etkileyen faktörler arasında yer almaktadır. Banyomuzu dana güzel ve şık bir hale dönüştürmek bizim alimizdedir. Bu bakımdan bazı ilham veren banyo fikirlerini inceleyelim.

    İlham veren banyo fikirleri
  • Temmuz 28, 2019 Geberit Yedek Parça

    Ev alırken ya da kiralarken nelere dikkat edersiniz. Geniş olmasına mı yoksa ferah olmasına mı? Bazılarına göre ferah olması bazılarına göre ise geniş olmasıdır. Aslında her ikisi de önemlidir. Hem geniş hem de ferah bir evi kim istemez ki.

    Geberit gömme rezervuar yedek parça, geberit yedek parça
  • Temmuz 29, 2019 Geberit Yedek Parça

    Günümüzde en çok tercih edilen evlerin başında stüdyo evler geliyor. Çok tercih edildiği içinde inşaatların %15 civarı stüdyo evlerden oluşuyor. Stüdyo evlerin çok tercih edilme sebeplerinden bazıları ise kullanışlı, ferah olması ve metrekarelerin düşük olmasıdır. 

    Geberit’in Yeniliklerini Keşfedin
  • Temmuz 28, 2019 Geberit Yedek Parça

    Pisuvarlar sifonun durumuna göre kendinden sifonlu ve sifonsuz Olarak temiz su girişlerine göre de üstten ve arkadan girişli olarak ikiye ayrılır. Pisuvarlar her ne kadar erkek tuvaletleri için olsa da günümüz de nadiren de olsa bayanların kullandığı pisuvarlar da bulunur.

    Geberit Pisuvar Sistemi Nasıl Çalışmaktadır
  • Temmuz 28, 2019 Geberit Yedek Parça

    Pisuvar erkek tuvaletlerinde bulunmaktadır. Eski modeller birçok açıdan bakteri üreten ve sağlıksız bir ortam oluşturmakta katkı sağlayan yapılardır. Son zamanlarda bu konuda toplu olarak kullanılan pisuvarlar da büyük yenilikler ortaya çıkmıştır. Bu yenilikler ile toplu tuvaletlerin o istenmeyen görüntüleri ortadan kalkmış, temiz ve kullanılır olan tuvaletler yerini almıştır. Bu ortamın sağlanmasında en büyük katkıyı sunan marka Geberit olarak bilinen ve piyasa da oldukça kabul gören marka yatmaktadır. 

    Geberit Pisuvar Nedir Nasıl Kurulur, pisuvar nasıl kurulur, geberit
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR