Blog Başlık

  • Mart 28, 2019 Banyo Aksesuar

    Banyo Tasarım ve Konseptini Değiştirmek İçin Yapacağınız Küçük Değişikler Nelerdir

    Banyo tasarım ve konseptinde yapılabilecek birkaç değişiklikler bulunur. Banyonuzu değiştirmek için yeni trendleri takip edebilirsiniz. Bu değişiklik yapılabilecek yerlerden birisi de lavabo modelleri olmaktadır. Lavaboların modern bir görünüme sahip olabilmesi için beyaz rengin kullanıldığı modelleri tercih edebilirsiniz. Kolay temizlenme imkânı bulunan modelleri, günlük hayatta pratik olmanıza yardımcı olmaktadır. Hayatı kolaylaştıran çözümler için lavabo bataryası parçaları ürünlerini araştırma yapmanız gerekir. Lavaboların pratik değiştirilebilir olması nedeniyle tercih edilmesine etki etmektedir. Sizde banyo odalarınız içerisinde yapacağınız küçük değişiklikler ile modern konseptleri uygulama yapabilirsiniz. Lavabo bataryalarının temiz olabilmesi için su ile temasından sonra iz bırakmayan maddeden üretilmesi gerekir. Bu madde kullanılarak üretilen batarya modellerini tercih edebilirsiniz.

    Banyo tasarım, banyo tasrımı, banyo ürünleri, banyo aksesuarları, banyo yedek parçaları
  • Mart 28, 2019 Banyo Aksesuar Genel

    Banyo Dolabını Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz? 

    Banyolar  evinizin hem  küçük hem de işlevsel alanlarıdır. Diğer odalara daha küçük alanlara sahip olması nedeni ile banyo dekorasyonlarını doğru ürünler ile dekore edilmesi  şık ve rahat bir görünüm açısından çok önemlidir. Özellikle banyo dolapları bile banyonun büyüklüğüne uygun olmalı mümkün olabildiğinde kullanışlı ve işlevsel olmalıdır.

     

    banyodolabı, banyo yedek parça, yedek parça
  • Mart 27, 2019 Genel

    Banyo Dolabında Beyazın Asaletini Banyolarınızda Siz De Yaşayın

    Banyo dolaplarında beyaz renginin kullanılması insanlara huzur verebilir. Beyaz renginin kullanıldığı banyo alanları daha parlak ve geniş alanlar olabilir. Bu noktada yapılan pek çok araştırmalar vardır. Banyonuzun durumu beyaz rengin kullanılmasına müsait ise kullanabilirsiniz. Daha kaliteli bir görünüm vermesinden dolayı yeni ev alacak kişiler, beyaz modelleri tercih etmektedir. Banyo yedek parça ürünleri arasında da beyaz renklerinin kullanıldığı modelleri tercih etmeniz gerekir. Örnek vermek gerekir ise banyo dolaplarının beyaz renkte olması ile uyumlu görünüm verebilmesi için beyaz ürünleri kullanmanız gerekir. Yedek parçalar genel olarak eşyaların içerisinde bulunur. Bu nedenden dolayı hangi renkten üretildiğin pek dikkat edilmez.

    banyoevin, banyodolabı, yedek parça, banyo yedek parça
  • Mart 27, 2019 Banyo Aksesuar

    Banyo Dekorasyonlarında Şık Banyo Setlerini Tercih Edin

    Banyo, evlerde duş ve lavabo amaçlı kullanılan ortak kullanım alanıdır. Banyonuzu çeşitli dekorasyonlar ve şık banyo setleri ile süsleyebilirsiniz. Banyoya renk katmak ve değişiklik yapmak için oldukça ilginç fikirler vardır. Özellikle banyo setleri banyo iç parçalarının olmazsa olmazıdır.

    banyo dekorasyonu, banyo aksesuarları, banyo yedek parça, artema yedek parça, VitrA yedek parça
  • Mart 27, 2019 Artema Yedek Parça

    Banyo Aksesuar Seçiminde Bu Detaylara Dikkat Edin

    Banyo, bir evin en temel odalarından biridir. Bazı evlerde sadece duş amaçlı kullanılırken bazı evlerde lavabo ihtiyacı olarak da kullanılır. Banyonuzu dekore etmek istediğiniz zamanlar olabilir ve ilk yöneleceğiniz şey aksesuar olacaktır. Banyonuzu dekore ederken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar vardır. Aşağıda bu unsurları görebilirsiniz.

    banyo aksesuar, aksesuar banyo, VitrA banyo aksesuarları, artema banyo aksesuarları
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR