Blog Başlık

  • Mart 28, 2019 Banyo Aksesuar

    Banyonuzda Köşelik Seçimi İle Alanı Daha Verimli Kullanın

    Banyoda yer alan köşeler yapılan seçimler sayesinde daha verimli kullanılmaya başlanır. İç takım parçaları da ona göre hazırlanmış olan ürünler yer alır. Özellikle de küçük banyolar için köşe kullanımları çok daha önemlidir. Bu durumda dikkat edilmesi gereken bazı konular vardır. Banyo dolaplarının çok daha verimli bir şekilde kullanmanız gerekir. Lavabonun alt kısmında yer alan dolapları katlı olması, raflı olması ya da çekmeceli olması gerekir. Bu sayede dolap daha kullanışlı bir hale gelir.

    banyo köşelik, banyoya köşelik, banyo aksesuarları, banyo yedek parça, banyo dizayn, banyo tasarımı
  • Mart 28, 2019

    Banyolarınızda Yer Kazanmak İçin İlk Olarak Akla Gömme Rezervuarlar Geliyor

    Yeni eve taşınmak ya da ev yaptırmak isteyen kişiler öncelikli olarak kullanılabilir alana ihtiyaç duymaktadır. Bu noktada günlük kullanılan odalar arasında sık ziyaret edilen bir yer olarak banyoların geniş alanları olması gerekir. Bu konuya özen gösteren kişiler, yenilikçi ve modern bir yapıya sahip olan gömme rezervuarları tercih etmektedir. Klozet ya da alaturka tuvalet üzerinde uygulama alanı bulunan bu gömme modeller, alandan tasarruf etmenizi sağlamaktadır. Banyonuz içerisinde yeni alanlar açabilmek için gömme modelleri tercih edebilirsiniz. Banyonuzda bu rezervuarın kullanıldığı yeri, farklı bir ihtiyacınız için değerlendirebilirsiniz. Gömme rezervuar kumanda paneli ürünü sayesinde otomatik olarak kontrol edebilmenize imkân sağlamaktadır.

    gömme rezervuar, gömme rezervuar çeşitleri, banyoevin
  • Mart 28, 2019

    Banyolarınızda Dolap Seçimi Modern Ve Şık bir Banyo Tasarımına Sahip Olmanıza Yardımcı Olur

    Banyolarda en çok kullanılan eşyalardan biri de banyo dolaplarıdır. Sabun ve havlu gibi eşyaların düzenli bir şekilde banyoda bir yere yerleştirilebilmesi ve kolayca elde edilebilmesi için banyolarda dolap bulunması gerekli olan bir durumdur. Banyolarda klozet iç takım parçaları kadar önem taşıyan banyo dolaplarında farklı model seçenekleri bulunuyor. Beyaz, siyah ve kahverenginin tonları gibi farklı renk avantajları ile sunulan banyo dolapları lavaboların alt kısımlarının değerlendirilmesi açısından son derece önemli olan ürünlerdir. Bu ürünlerde kaliteli malzemeler kullanıldığı için uzun yıllar kullanılma garantisi sunuyor.

    banyo, banyo parçaları, banyo yedek parçaları, banyo aksesuarları
  • Mart 28, 2019

    Banyolarda Tuvalet Kâğıtlığı, Çöp Kovası Kombinine Dikkat

    Banyo, her evde bulunan duş ve lavabo ihtiyacı için kullanılan bir odadır. Bazı evlerde büyükken bazı evlerde kutu gibi küçük olabiliyor. Banyo süslemeleri için oldukça değişik eşyalar ve farklı alternatifler vardır. Banyo yedek parçaları arasından havlupan da büyük banyolar da çok şık bir görünüm sağlıyor.

     

    banyo aksesuar, banyo aksesuarlari, tuvalet kağıtlığı, banyo tuvalet kağılığı
  • Mart 28, 2019 Banyo Aksesuar

    Banyolarda Olmazsa Olmaz Aksesuarlar Nelerdir?

    Banyo, duş ve lavabo ihtiyacı için kullanılan bir yerdir. Evde bulunan banyo kullanım alanını çeşitli aksesuarlar ile muhteşem ve göz alıcı bir hale getirebilirsiniz. Banyo iç takım parçaları olarak çok çeşitli ürünler satılmaktadır. Bu iç takım parçaları ile banyonuza bambaşka bir görüntü katabilirsiniz. Satış platformumuz üzerinden bu aksesuarlara çok rahat şekilde ulaşabilir ve alternatiflerinizi değerlendirebilirsiniz.

    banyo aksesuar, aksesuar banyo, VitrA banyo aksesuarları, artema banyo aksesuarları
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR