Blog Başlık

  • Mart 28, 2019

    Duş Kolonları Farklı Model Ve Özelliklerle Satışa Sunuluyor

    Klasik duş kolonları banyoların değişik bir havaya sahip olmasına yardımcı olur. Duş kolonlarının farklı inceliklere sahip olan modelleri vardır. Ürünün pratik bir kullanıma sahiptir. Aynı zamanda kolay bir temizlenme imkânı da sunar. Duş başlıklarının sabit olarak ve sürgülü takımı ile beraber bir bütün olmasına yardımcı olur.  Musluk iç parçaları sağlam olmalıdır ki sistem kurulurken herhangi bir sıkıntı yaşanmamalıdır.

    duş kolonları, duş modelleri, duş yedek parçaları, VitrA yedek parçaları, Banyo yedek parçaları, Lavabo yedek parçaları
  • Mart 28, 2019 Artema Yedek Parça

    Duş Başlıkları Özellikleri Nelerdir?

    Banyo bataryası duş ayırıcısı duş başlığı için önemli bir yer tutar. Duş başlığı stres ve yorgunlukla geçen bir günün sona ermesi aynı zaman da dinlenmeyi sağlamak amacı ile vazgeçilmezdir. Duş başlıkları sizlerin dinlenmesine yardımcı olur. Sizleri birçok duş başlığı seçeneği sunmaktayız. Banyonuzda yer alan duş alanınızı yenilemek için en doğru seçenek duş başlığı seçeneklerimizin arasından bir tercihte bulunmanızdır. Duş başlıklarımızın birbirinden farklı özellikleri vardır. Özelliklere bakarak istediğiniz modelimizi tercih etme hakkınız vardır.

    duş başlıkları, duş başlığı özellikleri, duş banyo yedek parça, banyo yedek parça, banyoevin
  • Mart 28, 2019 Banyo Aksesuar

    Duş Alırken Başlık Seçiminde Bu Detaylara Dikkat Edin

    Batarya yedek parça duş alırken dikkat etmeniz gereken en önemli noktalar arasındadır. Duş alırken öncelikle batarya seçimini yapmanız gerekir. Tek musluk ya da ikili batarya arasında herhangi bir tercih yapılması gerektiği zaman çift çıkışlı bir bataryanın tercih edilmesi gerekir. Çünkü kullanışlı olması açısından oldukça önemlidir. Tek çıkışı bulunan muslukların çok fazla sıcak su akıtması nedeni ile yanma tehlikeniz meydana gelir. Özellikle de evde küçük bir çocuk varsa bu durum oldukça tehlikeli olabilir. Bu nedenle de ara musluğu bulunan bir modelin tercih edilmesi gerekir. Bu bataryanın da ömrünün uzun olmasını sağlayan bir durumdur.

    duş almak, duş alırken dikkat edilmesi gerekenler, VitrA yedek parça, yedek parça , banyo yedek parça, banyo aksesuarları
  • Mart 28, 2019 Banyo Aksesuar

    Çöp Kovası Özellikleri Ve Kullanım Alanları

    Çöp kovası, biriken çöpleri biriktirip geri dönüşüme göndermek için kullanılan bir üründür. Çöp kovaları çok gündemde olan bir onu olmasa da hayatımızda büyük önem taşır.  Çöp kovaları genelde plastik veya metal maddeden üretilir. Plastik veya metal çöp kovası kullanımı tamamen tercih meselesidir. Ancak evlerde daha çok plastik çöp kovaları kullanılırken ofis ve alışveriş merkezlerinde daha çok metal çöp kovaları tercih edilir. Günümüzde basit çöp kovası kullanımı epey bir azalmıştır. Basit çöp kovaları yerini iç dekorasyonu tamamlayan desenli ve akıllı çöp kovalarına bırakmıştır. Park, hastane, sokak gibi yerlerde hijyen ve güvenlik açısından kapaklı ve ayaklı çöp kovaları kullanılmakta. Bu durum kötü kokularında önüne geçiyor.

    çöp kovası, banyo aksesuarı, banyo aksesuarları, VitrA banyo aksesuarları, banyoevin
  • Mart 28, 2019 VitrA Yedek Parça

    Batarya Musluk Modelleri ve Kullanım Alanları Nelerdir?

    Batarya musluk modelleri şık tasarımları ve geniş kulanım alanları ile günümüzde çok tercih edilen bir üründür. İnsan hayatını kolaylaştırmak ve alanda dekorasyonu tamamlamak amacı ile kullanılan batarya musluklar farklı kalite ve görsellikler ile üretilmektedir. Musluk iç parçaları muslukların tasarımı kadar önemli olan bir detaydır. Batarya musluklar lavabo, mutfak, endüstriyel gibi birçok alanlarda kullanılmaktadır. Öncelikle batarya musluk seçerken üstün kalite ve kullanım alanı gibi detayları göz ardı etmemelisiniz. Böylelikle yüksek performans ile çalışan bir batarya musluğa sahip olup uzun süre kullanabilirsiniz.

    batarya modelleri, musluk modelleri, banyo yedek parça, VitrA yedek parça
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR