Blog Başlık

  • Mart 28, 2019

    Mutfak Bataryaları Neden Kaliteli Olmalı?

    İnsan hayatı için mutfak ev ortamında farklı bir önem taşımaktadır. İnsan hayatının büyük bir bölümü mutfak ortamında geçmektedir. Kahvaltı etmek, yemek yapmak, arkadaşlar ile çay sohbeti yapmak gibi birçok eylemi insanlar mutfakta gerçekleştirir. Mutfağın dekorasyonu ve renk uyumu ise kişiler için çok önemli bir detaydır. Ancak temiz ve şık bir görünüme sahip olmak kadar çalışma potansiyeli yüksek bir mutfak bataryası da kullanmak önemli bir husustur. Mutfağınız için seçmiş olduğunuz mutfak bataryaları farklı tasarım ve özellikler ile size hitap etmektedir. Seçmiş olduğunuz mutfak bataryasının kaliteli olması ise uzun süreli kullanım için çok önemlidir.

    mutfak bataryalari , mutfak batarya kalite, mutfak ürünleri, banyo bataryaları
  • Mart 28, 2019 Artema Yedek Parça

    Mutfak Batarya Muslukları Mutfaklara Farklı Bir Ambiyans Katıyor

    Kadınlar zamanlarının büyük bölümünü mutfaklarında geçirdikleri için mutfak dekorasyonunda her detayla özel olarak İlgilenirler. Mutfak eşyaları ile kullanılan fayansların uyumlu olmasına özen gösterdikleri gibi mutfakta kullanılacak batarya musluklarında mutfağa uyumlu ve kullanışlı olmasına özen gösterirler. Eviye ve batarya musluklar mutfakta Önemli bir yere sahiptir. Kullanım alanı geniş olan bu ürünler çeşitlilik göstermektedir. Mutfağa farklı bir görsellik ve ambiyans katmaktadır.

    mutfak bataryası, musluk bataryası, batarya, banyoevin
  • Mart 28, 2019 Lavabo

    Lavabo Batarya Modelleri Ve Özellikleri Nelerdir?

    Banyo dekorasyonu kadınlar için önemli bir detay olup renk ve kullanılacak eşyaların uyumlu olması çok önemlidir. Banyolarda genellikle daha ferah bir görünüm sunmak amacı ile turkuaz mavisi ve siyah tonlar kullanılmaktadır. Tuvalet ve banyolar günümüzde ayrı ayrı olmayıp bir odada alaturka tuvalet ve duşa kabin ikilisi kullanılarak tek bir çatı altında birleştirilmiştir. El yıkamak amacı gibi farklı amaçlar doğrultusunda kullanılan lavabolar dekorasyona uyumlu bir lavabo bataryası ile tamamlanmaktadır. Lavabo bataryaları bulunduğu alana montaj şekline göre farklı isimler ile adlandırılır. Duvara montaj edilen batarya, tezgâh üstüne montaj edilen batarya ve ankastre batarya diye adlandırılan lavabo bataryaları farklı özelliklere sahiptir. Satın aldığınız lavabo bataryasının doğru bir şekilde montajının sağlanması için lavabo bataryası parçaları eksiksiz olarak temin edilmiş olması gerekir. 

    banyo, banyo parçaları, banyo yedek parçaları, banyo aksesuarları, lavabo bataryaları, batarya özellikleri
  • Mart 28, 2019 VitrA Yedek Parça

    Kullanım Çeşitlerine Göre Gömme Rezervuar Çeşitleri Ve Özellikleri Neler?

    Banyolarda çok şık ve modern bir hava yaratan gömme rezervuar çeşitleri oldukça fazla tercih edilmeye başlanan modellerdir. Bu ürünlerin birçok banyo için uygun üretilmesi dekorasyonda çok hızlı bir şekilde yer almasını sağladı. Kaliteli ve modern tasarımları ile rezervuar çeşitleri çok geniş alternatifler sunuyor. Özellikle gömme rezervuar iç takım parçaları bakımından kolay yedek parça sağlanabilmesi bu ürünlerin birçok insanın evinde gömme rezervuar tercih etmesini sağlıyor. Model seçenekleri bakımından çok fazla çeşidi bulunan gömme rezervuarlar banyolarda yer kaplamaması açısından oldukça iyi ürünlerdir. 

    gömme rezervuar, gömme rezervuar çeşitleri, banyoevin
  • Mart 28, 2019 VitrA Yedek Parça

    Klozet Kapak Çeşitleri İle Banyonuzun Havasını Değiştirin

    Banyolarda kullanılan klozetler her zaman yer kaplayan ve görüntüde sıkıntı yaratan detaylardır. Ancak günümüzde her banyoda mutlaka klozet bulunması da büyük bir gereklilik haline gelmiştir. Sizler şık klozet kapakları seçerek banyolarda farklı bir ambiyans oluşturabilir ve son derece hoş bir görünüm ortaya çıkarabilirsiniz. Klozet iç takım parçaları kadar önemli olan kapaklarda farklı model seçenekleri de mevcuttur. Bu kapakların en önemli özellikleri arasında yavaş kapanma özelliği de bulunuyor. Yavaş kapanarak çok ses çıkarmaması banyo klozetleri açısından iyi bir özelliktir. Bunun yanında çıkabilir plastik menteşelere sahip olan klozet kapakları metal ve üstten sıkmalı şekilde tasarlanmıştır.

    klozet kapak, klozet, klozet yedek parça
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR