Blog Başlık

  • Ağustos 24, 2019 VitrA Yedek Parça

    Vitra gömme rezervuar, banyolarda yerden tasarruf sağlayan, rezervuar su haznesinin duvar içine gizlenerek monte edildiği, birçok kişi tarafından tercih edilen bir üründür.

    Montajı kolay olan ürün, her türlü tuvalet sisteminde rahatlıkla kullanılabilmektedir. Gömme rezervuar setleri, montaj sırasında duvar ayarlama sırasında farklı milimetrelerde yapılmaktadır.

    VitrA Gömme Rezervuar Setleri, VitrA, yedek parça
  • Ağustos 24, 2019 VitrA Yedek Parça

    Vitra Asma Klozet Montajı

    Banyo ve tuvaletlerde vazgeçilmeyen ürünlerden biri klozetlerdir. İki tip klozet montajı yapılmaktadır. Asma klozet ve duvara monteli klozet tipleri bulunmaktadır. Vitra asma klozet montajı göründüğü kadar kolay bir işlem değildir.

    VitrA Asma Klozet Montajı
  • Ağustos 23, 2019 Genel

    Pisuvar Sifonu Takma

    Pisuvar sistemlerinde kullanılan bazı iç takımlar bulunur. Sifon da bunlardan biridir. Pisuvar sifonu takma işlemi için konusunda uzman ve yetkili kişilerden destek alınmalıdır.

    Pisuvar Sifonu Takma
  • Ağustos 23, 2019 Geberit Yedek Parça

    Sıhhi tesisat ile ilgili sorunlar yaşandığında yedek parçalar ile sorunu çözüme ulaştırmak çok da zor değildir. O nedenle öncelikle yedek parçaları satın alabileceğiniz bir yer bulmalısınız. Banyoevin gelen olarak Geberit yedek parça ürünlerini bünyesinde barındırıyor.

    Geberit Yetkili Servis Çağırma
  • Ağustos 22, 2019 Geberit Yedek Parça

    Akıllı klozet teknolojisi, artık tüm dünyada iyice yaygınlaşmaya başlamıştır. Su bağlantısı, içi boş bir boru olarak karşımıza çıkan bu sistemde, otomatik taharet sistemi de bulunmaktadır. Bazı akıllı klozet teknolojilerinde, kötü kokular, klozet seramiği tarafından emilerek yok edilmektedir.

    Geberit Yedek Parça Satın Al
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR