Blog Başlık

  • Mayıs 29, 2019 Artema Yedek Parça

    Artema, uzun yıllardır hizmet veren bir firmadır. Pek çok ürün satışı yapmakta ve birçok şubeye sahip olan bir markadır. Artema, banyo dekorasyonu üzerine her türlü ürün satışı yapmaktadır. Artema, satmış olduğu tüm ürünleri 2 yıl garanti kapsamı altında satmaktadır. Garanti kapsamı altında ürün herhangi bir arıza yaratırsa anında Artema servis talebinde bulunarak soruna çözüm bulabilirsiniz.

    Artema Servis İle Arızalardan Kurtulun
  • Mayıs 29, 2019 Artema Yedek Parça

    Sensör, elektronik uygulamalarda algılama işlevi yapar. Sensörler fiziksel ortam ve elektronik ortamı birbirine bağlar ve bu nedenle algılayıcı olarak nitelendirilir. Artema sensör kullanımı son günlerde banyo ve mutfak gibi kullanım alanlarında oldukça sık kullanılır ve kullanıcılarına büyük kolaylık sağlar.

    Artema Sensör Özellikleri
  • Mayıs 29, 2019 Artema Yedek Parça

    Biri hareketli diğeri sabit duran iki makina parçası arasında sızdırmazlık görevi gören parçaya salmastra adı verilir. Pompa, pil yatağı ve mil yatağı gibi yerlerde kullanılır. Bir başka deyişle makina arasına akışkan madde konulmak istenmiyorsa bu durumlarda Artema salmastra tercih edilir. Artema salmastralar sayesinde ucuz ve güvenli yoldan sızdırmazlık sağlanır.

    Artema Salmastra Nedir ve Kullanım Alanları
  • Mayıs 29, 2019

    Artema, uzun zamandır pek çok alanda müşterilere hizmet eden bir firmadır. Artema musluk tamiri de Artema firmasının vermiş olduğu hizmetler arasındadır. Artema musluk tamiri hizmeti almak için yaşadığınız şehirde bulunan Artema firmasını arayarak teknik servis hizmetinden faydalanmak istediğinizi söylemeniz yeterlidir.

    Artema Musluk Tamiri Hizmeti Nereden Alınır
  • Mayıs 29, 2019 Artema Yedek Parça

    Artema musluk filtresi sayesinde suyu kullanmak artık çok daha sağlıklı. Pek çok insan musluk suyunu içme olarak kullandığı gibi meyve sebze yıkarken ya da bulaşık durularken de kullanır. Musluk filtresi, şebeke suyundan gelen pis maddeleri temizleyerek müşterinin kullanımına tertemiz su sunar. Kireç, taş, kum ve klor bir musluk suyunda istenmeyen maddelerdir ve Artema musluk filtresi de bu konuda müşterilere yardımcı oluyor.

    Artema Musluk Filtresi Değişimini Uzman Eşliğinde Yapın
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR