Blog Başlık

  • Mayıs 29, 2019 VitrA Yedek Parça

    Geçmişten günümüze kadar devam eden Vitra Antalya bayi firmamız, sizlere en iyi hizmeti sunmaya devam etmektedir. Firmamız her ihtiyacınızda yanı başınızda olan ve herhangi bir sorunla karşılaştığınızda sadece firmamızı arayıp yardım almanız yeterli olacaktır. Sizlere bir telefon kadar yakın olduğumuzu da unutmayınız. Firmamız sizlere her zaman güvenilir ve kaliteli hizmeti sunarak en iyi firma olduğumuzu da sizlere gösteriyoruz. Alanında her zaman kendimizi geliştiren ve her zaman da sizler için çalışan profesyonel ekiplerimizle beraber lider bir firmayız. Firmamızdan istediğiniz zamanda 7/24 yardım almanız da mümkündür. Firmamızdan alacağınız hizmetler her zaman kaliteli ve garantili olduğunu da unutmayınız.

    VitrA Antalya Bayi Her İhtiyacınızda Yanı Başınızda
  • Mayıs 29, 2019 Genel

    Musluk, tesisat sisteminin en son parçasıdır. Musluklar mutfak, banyo ve tuvalet gibi pek çok alanda kullanılır. Kullanım alanlarına göre farklı boyutlarda üretilen musluklar sudan tasarruf etmek için musluk ucu ile de kullanılır. Musluk ucu kullanılan musluklara şık bir görüntü verirken aynı zamanda suyun çıkış hızını da ayarlamaktadır.

    Musluk Ucu Nedir
  • Mayıs 29, 2019

    Günümüzde teknoloji sürekli olarak gelişmektedir. Bundan dolayı teknolojinin gelişmesiyle yepyeni ürünler ve daha kaliteli de ürünler ortaya çıkmaktadır. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte de geberit sensör cihazlarında da değişiklikler yani yepyeni özellikleriyle de sizlere sunuyoruz. Sensör seçiminde ise dikkat etmeniz gerekiyor. Sensörün uzun ömürlü olmasına ve algılama özelliklerine bakılması gereklidir. Firmamız tarafından kullanılan sensörler ise her zaman sizleri memnun edecek sensörlere sahip olmaktadır. Bundan dolayı firmamızdan alacağınız sensörler, hem daha kaliteli hem de garantili olarak sizlere sunulmaktadır. Kullandığımız sensörler her zaman uzun ömürlü ciplere sahip ve yazılım olarak da son sürüm olan sensörler kullanılmaktadır. Firmamızdan alacağınız bu sensörlerin montajları da firmamıza ait olmaktadır.

    Geberit Sensör Seçiminde Bilinmesi Gerekenler
  • Mayıs 29, 2019

    Günümüzde geberit pisuvar sistemleri estetik görünümüyle ve avantajlarıyla da, kullanımı sürekli olarak arttırmaktadır. Geberit pisuvar sensörü sistemlerinde deşarj kumanda sistemlerinde, uzman montaj ekipleri, sifonun kalitesi gibi sistemler geberit pisuvarda çok önemli olmaktadır. Pisuvar sensör montajı yapıldıktan sonra banyonuz daha estetik bir görünüme sahip olacağından emin olabilirsiniz. Ürünün montajını her zaman uzman ekiplere yaptırmanız gereklidir. Bundan dolayı alanında uzman olan ekiplerimiz ürünün montajını en kısa bir süre içerisinde montajını yaparak size teslim etmektedir. Pisuvar modelleri ise, günümüzde sürekli olarak artış göstermektedir. Geberit preda pisuvar, selva pisuvar, tamina pisuvar gibi ürünlerde günümüzde son çıkan ve kaliteli ürünler olmaktadır.

    Geberit Pisuvar Sensörü Kullanımı Giderek Artıyor
  • Mayıs 29, 2019 Geberit Yedek Parça

    Geberit kumanda paneli ile banyolar artık çok daha modern ve şık tasarımlara bürünüyor. Kumanda paneli, gömme rezervuar grubunun bir parçasıdır ve Rem-Ex klozetlerde sifon görevi görür. Kumanda paneli iki kademelidir. Birinci kademede daha fazla su bulunurken diğerinde daha az su bulunur ve sizler ihtiyacınıza göre her ikisini de kullanabilirsiniz.

    Geberit Kumanda Paneli Arızalandı Ne Yapmalısınız?
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR