Blog Başlık

  • Mayıs 29, 2019

    Ülkemizde sürekli olarak gelişen firmamız sizler için her zaman yenilik dolu ve en güvenilir kaliteli hizmetleri sizlere sunuyor. Vitra teknik servis hizmetimizle de sizlerin sorunlarını en kısa süre de uzman ekiplerimiz ile gideriyoruz. Firmamızdan destek almak isterseniz veya uzman ekiplerimize sorularınız varsa da, firmamızla iletişim kurarak veya firmamıza gelerek de istediğiniz sorularınızı sorabilirsiniz. Bundan dolayı sizlerin memnun olması, firmamız için çok önemli olmaktadır. Firmamızdan istediğiniz anda ve zamanda kolayca hizmet alabilirsiniz. Sorunlarınıza teknik servis arıyorsanız firmamızdaki müşteri hizmetlerine ulaşarak ve sorunlarınızla ilgili detaylı bilgi vererek, uzman ekiplerimiz size tekrar dönüş yaparak istediğiniz zamanda gelerek sorunlarınızı en kısa sürede tamamlamaktadır.

    VitrA Teknik Servis İhtiyacım Var Ne Yapmalıyım?
  • Mayıs 29, 2019 VitrA Yedek Parça

    Vitra kumanda paneli gömme rezervuarlarda kullanılan suyu boşaltma görevi gören parçaya verilen isimdir. Montajı oldukça kolaydır ve teknik servisler tarafından yapılmaktadır. Kumanda panelinin montajı sıva öncesi ve sonrası olmak üzere iki gruba ayrılır. Her ikisi de uzmanlık gerektiren işlemlerdir.

    Vitra Kumanda Paneli Montajı
  • Mayıs 29, 2019 VitrA Yedek Parça

    Günlük hayatımızda olmazsa olmazlarından olan klozet, sağlığımız açısından da önemli bir yer almaktadır. Evlerimize, iş yerlerimize yani yaşadığımız alana zorunlu olarak olması gerekenlerden bir tanesidir. Vitra klozet kapağı çeşitlerini firmamızdan çok kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Firmamızın sizlere sunmuş olduğu klozetlerde veya klozet kapaklarından memnun kalacağınızın da garantisini veriyoruz. Firmamız her zaman en kaliteli ürünleri sizlere en uygun fiyatlara sunarak da sizlere memnun etmektedir. Firmamız alanında her zaman lider olan bir firma olduğundan dolayı, uzman ekiplerimiz sayesinde de kurulum, montaj gibi durumlarda da sorunlar yaşamadan sizlere teslim ediyoruz. Ürünlerde herhangi bir sorun yaşadığınız da ise sadece firmamızı aramanız yeterli olacaktır.

    VitrA Klozet Kapağı Çeşitleri Nelerdir
  • Mayıs 29, 2019 VitrA Yedek Parça

    Vitra İzmir bayi her zaman kendini geliştiren ve sürekli de çözümler üreten bir firma olmaktadır. Alanında her zaman yepyeni ürünleri de geliştirerek sizlere sunmaktadır. Bundan dolayı firmamız her zaman müşteri memnuniyetine önem veren ve alanında da lider bir firma olarak kendini tanıtan bir firmadır. İzmir bayimiz ile arızalarınızı uzman ekibimiz, arıza tespit cihazıyla çok kolay bir şekilde bularak ve en kısa süre içerisinde de sorunlarınızı çözerek sizlere teslim ediyoruz. Evlerinizde veya iş yerlerinizde sorunlu olan parçalar için sadece firmamızı arayarak, adresinizi vermeniz yeterli olacaktır. Uzman ekiplerimiz garantili bir şekilde sorunu çözerek sizlere teslim etmektedir.

    VitrA İzmir Bayi İle Arıza Ve Sorunlara Çözüm Üretin
  • Mayıs 29, 2019 VitrA Yedek Parça

    Vitra İstanbul bayi her geçen gün gelişerek ve uzman personelleriyle sizlere hizmet vermektedir. Firmamız alanında her zaman en iyi bir film olarak bilinen ve her zamanda en kaliteli hizmeti veren filmi olarak biliniyor. Firmamız günümüzde diğer firmalara göre uzman personelleriydi ve güler yüzlü personelleri ile dikkatleri çekmeyi başarmaktayız. Müşteri memnuniyeti bizim için her zaman ön planda olan ve sizlerin memnun kalması da bizim için her zaman her şeyden önemli olmaktadır. Bundan dolayı firmamızdan hizmet alacağınız zaman tereddütsüz bir şekilde hizmet alabilirsiniz. Firmamız ülkemizin hemen hemen her yerinde sizlere hizmet vermektedir. Bulunduğunuz yerde eğer firmamız yoksa da bunu bize ileterek sizlere daha iyi yardımcı olacağımıza emin olabilirsiniz. Firmamız ülkemizde her zaman lider olan bir firma olarak bilinmektedir.

    VitrA İstanbul Bayi Hizmetlerinde Öne Çıkan Detaylar
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR