Blog Başlık

  • Temmuz 28, 2019 Geberit Yedek Parça

    Fotoselli batarya artık hayatımızın her alanında karşımıza çıkıyor. Fabrika, mesken, ev, cami, okul, tesis, alışveriş merkezi, şantiye, tersane gibi alanlarda Geberit fotoselli ürünler karşımıza çıkıyor. Fotoselli ürünler son zamanlarda artık sadece insan sirkülâsyonunun yoğun olduğu alanlarda değil apartman dairelerinde de kullanılıyor. Geberit fotoselli batarya yedek parça ürünleri de bu alanlarda gerekli oluyor. Sıhhi tesisat ürünlerinin kaliteli markalardan tercih edilmesi hem randıman hem de kalite açısından sizlere yarar sağlayacaktır.

    geberit fotoselli yedek parça, yedek parça geberit yedek parça
  • Temmuz 28, 2019 Geberit Yedek Parça

    Geberit markası 1964 yılından beri sıhhi tesisat sektöründe üretim yapmaktadır. Sadece klasik tarzda olan gömme rezervuarlar değil, seramik ya da duvar önü gibi farklı çeşitlerde rezervuarlar için de üretim yapılmaktadır. 

    geberit,geberit doldurma grubu, geberit yedek parça
  • Temmuz 28, 2019 Geberit Yedek Parça

    Banyoda hijyen açısından kullanılan pek çok aksesuar bulunmaktadır. Bu aksesuarlardan bir tanesi de rezervuardır. Rezervuarlar iç ve dış parçalardan meydana gelmektedir. İç parçalar iki adettir. Bunlardan bir tanesi klozet içerisinde dolan suyun durdurulmasına yardımcı olurken bir diğeri de doldurulan suyun boşaltılması ve temizliğin sağlanması için kullanılan Geberit boşaltma grubu olmaktadır.

    geberit boşaltma grubu,geberit yedek parça, geberit
  • Mayıs 29, 2019 Genel

    Günümüzde teknolojinin gelişmesiyle banyomuzda ki duş spirali modelleri sürekli olarak yepyeni modeller ortaya çıkmaktadır. Yepyeni modeller banyomuza daha estetik bir görünüme kavuşturmuş oluyor ve bu yeni modellerle birlikte hayatımızda kolaylaşmış olmaktadır. En son çıkan günümüzde ki spiral modelleri, sensörlü olduğundan dolayı sadece duşa girdiğimiz zamanlarda suyu açmak için hiçbir şey yapmadan sadece spiralin altında durmamız yeterli olacaktır. Suyun hangi derecede olmasını da istiyorsanız sadece ayarlayıp, duşunuzun keyfini çıkartabilirsiniz. Hayatınıza zevk veren ve hayatınıza da her zaman değer veren firmamız sizlere en estetik görünüme sahip olan ve uzun ömürlü ürünleri sizlere sunmaktadır. Bundan dolayı duş spiral modelleri için firmamıza gelip görebilirsiniz.

    Yeni Tasarım Duş Spirali Özellikleri Nelerdir
  • Mayıs 29, 2019 VitrA Yedek Parça

    Banyo ve mutfakta kullanılan ürünleri satın almak, eksikliğini gidermek veya arızalı olanın yerine yenisini alabilmek için birçok internet sitesi ve elbette ki bayii mevcut. Zamanla gelişim gösteren VitrA modern hayat gelişmeye devam ettiği sürece gelişmeye daha yeni daha göz alıcı daha gösterişli ürünler tasarlamaya ve üretilmeye devam edecektir. Evinizde ihtiyacınız olan herhangi bir yedek parçayı satın almak için mağazaya gidebilir ya da internetten sipariş verebilirsiniz. Ama bizim tavsiyemiz ihtiyacınız olan ürünü sadece bir resme bakarak özelliklerini okuyarak değil, görerek özellikleri bilirkişi tarafından anlatılarak almanız. Yedek parçalara Vitra Ankara Bayi giderek sizin ihtiyacınız olan eksik ya da arızalı olan parçanın olup olmadığını öğrenebilir ve alabilirsiniz. Ürünün özelliklerini ve varsa bilmediğiniz kullanım şartlarını bayii de bulunan satış danışmanı tarafından öğrenebilirsiniz.

     

    Yedek Parçalara VitrA Ankara Bayi İle Ulaşın
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR