Blog Başlık

  • Temmuz 28, 2019 Geberit Yedek Parça

    Açık tasarımlar, duş alanında büyük ilgi görmeye başladı. Bu da müşteri sayısının artmasını sağladı. Buna bağlı olarak hemzemin duşlar geliştirildi. Hemzemin duşlar, kişisel tercihlere çözüm sunmaktadır. Geberit sayesinde de estetik ve fonksiyonel özellikler kazandırılmaktadır. Zamandan tasarruf sağlar ve farklı bir tasarım sağlar. Ayrıca tesisat işlerinde çözümler sunar.

    Geberit Hamzemin Duşlarda Tasarımlar İlgi Çekiyor
  • Temmuz 28, 2019 Geberit Yedek Parça

    Geberit batarya sisteminde montaj vardır. Ancak normal montajlardan çok farklıdır. Sessiz bir şekilde kısa sürede yapılır.

    Geberit Montaj Sistemlerinin Avantajları

    Her zaman kaliteli bir çözüm sunar.

    Geberit Batarya Sisteminde Montaj Problemi Var Mıdır
  • Temmuz 28, 2019 Geberit Yedek Parça

    Su, hayatımızın vazgeçilmezidir. Hem yaşamımızı sağlar ve hem de hijyende büyük rol oynar. Her yeri temizler ve ferahlatır. Bu sayede her şeyi yeniymiş gibi hissettirir. Güzel duygular yaşatsa da temizlik yapmak eskiden beri zor bir iş olarak kabul edilir. Çok su harcar ve bedeni yorar.

    Geberit AquaClean Akıllı Klozet Özellikleri ve Fiyatları Nelerdir, Geberit, Geberit Akıllı Klozet
  • Temmuz 28, 2019

    Teknoloji yalnızca bilişim ve makinelerde değil günümüzde artık banyolarda da kullanılmaktadır. Su tasarrufu sağlayan musluklar, akıllı diş fırçaları gibi eşyalar banyolarımızda bize çok büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Bunlara verilecek diğer güzel örnek ise; akıllı klozet teknolojisidir. Kullanılan klozet teknolojik olduğu kadar hijyenikte olmalıdır. İşte bu akıllı klozetler sayesinde konforlu kullanış sunarak temizliği kendisi üstlenmektedir.

    AquaClean nedir Akıllı Klozet teknolojisi,AquaClean
  • Temmuz 28, 2019 Geberit Yedek Parça

      Aquaclean ergonomik tasarımı ile kullanım kolaylığı sağlayan bir üründür. Engelli kullanımı açısından da rahat bir yapısı bulunan ürünün parçaları ve taharet musluğu dizaynı özel olarak yapılmıştır.

    Aquaclean Engellilerin Kullanımına Uygun Mu, Aquaclean
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR